Kjole butikker på nørrebrogade

Kjoler er bare fantastiske. De kan bruges til alle slags fester, hverdag, hygge og afslapning. De fås i alle farver, former og mønstre. De kan være lange, korte, store og brusende, små og enkle, med eller uden ærmer og meget mere.

Kort sagt, kjoler og mode – og især kjole butikker på nørrebrogade - finder du her! Bare klik videre

Se det store udvalg af kjoler

Skal du orientere dig om den nyeste mode, finde de bedste tilbud, eller var det den helt perfekte kjole butikker på nørrebrogade du kom efter? Vi kan heldigvis hjælpe med det hele og gør det gerne. Følg vores henvisninger, så kommer du frem til lige det, du skal bruge.

Typer af kjoler – hvilke til hvad?

Skal man altid have lang kjole på til Galla? Må man have hvidt på, som gæst til bryllup? Hvordan med afslappede aftenselskaber? Det kan være svært at finde rundt i de uskrevne regler for sammenkomster og kjoler – så vi har skrevet dem ned for dig. Herunder finder du et par tommelfingerregler, der er gode at huske, når du skal finde den helt rigtige kjole.

Materialer

Der findes kjoler af næsten alle typer stof. Bomuld, chiffon, viscose, uld og så videre. Hvis man har allergier, skal man huske at tjekke hvilke materialer der er brugt til kjolen. Som regel er der et lille mærke, som i det meste tøj, hvor der står hvilke materialer der er brugt, og hvor mange procentdel af hver. For eksempel 60% bomuld, 37%viscose, 3% elastan.

Kjoler kan både være syet i faste stoffer og stoffer med stræk. Hver har sine fordele. De faste stoffer kan være med til at holde lidt på formerne og støtte. Hvis en kjole i fast stof skal være kropsnær, altså sidde tæt ind til kroppen, er det ofte nødvendigt med knapper, lynlås eller anden form for åbning i ryggen, foran eller i siden. Det er fordi vi er bredere over hofterne, skuldrene og brystet end vi er ved taljen. Så får at kunne få det smalle talje-stykker op over hofterne eller ned over skuldrene, må det kunne udvides. Man kan vælge at ”bruge” åbning og få en kjole hvor åbning er tydelig, som flotte knapper, en stor lynlås eller snører. Man kan også få kjoler med diskrete åbninger som skjulte lynlåse, hægter eller andre finurligheder. Især selskabskjoler er ofte med diskrete åbninger.

En kjole i elastisk stof behøver som regel ikke at kunne åbnes, da stoffet giver sig når man hiver det over hovedet eller hofterne. Det er dejligt nemt og især sommerkjoler og kjoler til børn, er lavet af elastiske stoffer.